Η Εταιρεία

Από το 2008, το Μεσιτικό Γραφείο Μαντάς στην Κεφαλονιά,  έχει εδραιωθεί ως μια από τις πλέον αξιόπιστες εταιρείες διαχείρισης ακινήτων, παρέχοντας υψηλής ποιότητας μεσιτικές υπηρεσίες σε όλους τους τομείς της αγοράς ακινήτων.  Σήμερα, με τον συνεπή επαγγελματισμό και τη διαρκή προσπάθεια για βελτίωση να χαρακτηρίζουν τις επιτυχείς δραστηριότητες της,  η Mantas Real Estate έχει θεμελιωθεί ως η κορυφαία εταιρεία στο χώρο του Real Estate στην Κεφαλονιά.


Ιδρυτές της εταιρείας δύο αδέλφια, ο Μάκης και ο Βαγγέλης Μαντάς, που έχοντας μεγαλώσει στην Κεφαλονιά, έχουν βαθιά γνώση και διαίσθηση της τοπικής αγοράς, ενώ με την επαγγελματική τους δράση και εμπειρία έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη όχι μόνο της εγχώριας αλλά και της διεθνούς αγοράς.

Το γραφείο τους βρίσκεται σε ιδανική θέση στην καρδιά του Αργοστολίου, στο κέντρο του εμπορικού πεζόδρομου της πόλης στο Λιθόστρωτο.

Για τo Μεσιτικό Γραφείο Μαντάς, η ειλικρίνεια , η εμπιστοσύνη και η αποτελεσματικότητα είναι άρρηκτα συνδεδεμένες με την επαγγελματική τους δραστηριότητα, ενώ η εξατομικευμένη προσέγγιση του κάθε πελάτη εξασφαλίζει τη σίγουρη επιτυχία.
 

Λιθόστρωτο 25,

Αργοστόλι, Κεφαλονιάς 

Τ.Κ. 28100

Τηλ : +30 26710 22032         

e-mail: info@mantasrealestate.com

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:
«Mantas Real Estate»
Λιθόστρωτο 25
Αργοστόλι
Κεφαλονιά
Τ.Κ. 28100
 
Τηλέφωνο:
+30 26710 22032
 
Email:
info{ta}mantasrealestate{tod}com

Ώρες λειτουργίας

Δευτέρα - Σάββατο:
08:30 - 14:30
 
Τρίτη Πέμπτη και Παρασκευή:
18:00 - 21:00